Termeni si Conditii

Termenii si conditiile de garantie sunt în conformitate cu prevederile legale: ordonanta Guvernului nr. 21 / 1992 privind protectia consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vânzarea produselor si garantiile asociate acestora. Perioada de garantie este mentionata în certificatul emis de producator / importator si începe sa curga de la data înscrisa în factura/bon de achizitie; de asemenea aceasta perioada este confirmata si de certificatul de garantie aferent facturii fiscale/bon

Produsele comercializate de magazinul online provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori si beneficiaza de garantie nationala sustinuta de unitati service autorizate ale partenerilor sau ale producatorilor. Totodata service-urile sunt agreate de furnizorii nostrii sa execute anumite lucrari de expertiza primara pentru sustinerea garantiei produselor comercializate. Cu toate acestea decizia de reparatie precum si piesele care trebuiesc inlocuite revine furnizorului.  Sprijinim clientul pentru obtinerea celor mai favorabile conditii de solutionare a plangerii.

Operatiunile efectuate de service în perioada de garantie vor fi mentionate pe documente separate; aceste documente devin parte integranta a certificatului de garantie. Termenul maxim de solutionare este de 15 zile calendaristice de la receptia produsului în unitatea de service / momentul la care operatorul economic a luat la cunostinta de deficientele respective. Dupa aducerea produsului la conformitate, acesta poate fi ridicat direct de la Service sau puteti solicita expedierea acestuia prin curier. Termenul mediu de expediere este de 48 de ore.

Clientii care cumpara sau lasa produsele la reparat in service-ul nostru au citit si accepta acest regulament.