Informatii Livrare

Cat costa?

 

Pentru celelate produse calculul transportului este mai complex si se face de catre compania de curierat. Proficycling.ro cauta in permaneta sa ofere cela mai avantajoase  si rapide bpentru transportul cat mai rapid ieftin si eficient al coletelor la destinatar. Intrucat valoarea minima a coletului depinde de multi factori si este diferita de la o firma de curierat la alta.

Am decis ca pe formularul de comanda sa fie trecuta o suma orientativa. Aceasta suma este doar orientativ si nu are valoare contractuala. Costul exact al transportului vi se comunica telefonic odata cu confirmarea comenzii de catre reprezentantul nostru.

 

Cum se face livrarea?

 

Toate comenzile online sunt livrate in principal prin intermediul firmei de curierat rapid Atlassib Curier si Posta Romana, dar pot exista situatii cand  expedierea se face cu alta companie de curierat. Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei si doar in aria de acoperite a firmei de curierat. Daca adresa de livrare a clientului nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, atunci se poate opta pentru una dintre variantele urmatoare: coletul va fi ridicat de catre client de la cel mai apropiat sediul al curierului sau acesta va fi trimis la adresa clientului, calculandu-se insa un cost suplimentar in functie de numarul de kilometri suplimentari, calcul transportului este facut numai de compania de curierat.


In cat timp primesc comanda?

 

Daca ai plasat comanda pana la ora 16:00 in orice zi de luni pana vineri, atunci ea va livra catre curier in acceasi zi urmand sa ajunga chiar in ziua urmatoare la destinatie! Comenzile primite in weekend sau in zile de sarbatoare vor fi procesate in prima zi de lucru. In cazul unor situatii neprevazute, va vom contacta telefonic si informa cu privire la starea comenzii. Cu exceptia perioadelor foarte aglomerate, cum ar fi perioada de sarbatori, ne straduim sa expediem coletele spre firma de curierat in acceasi zi sau in prima zi lucratoare in cazul in care comanda dvs. ajuns dupa ora 16 sau intr-o zi nelucratoare. Pot aparea si exceptii de la aceste reguli in cazuri de forta majora sau in cazuri independente de noi. De acea termenul pentru livrare la destinatie cade, in final, in sarcina companiei de curierat.